Taru Kaera on valittu uudeksi toimialajohtajaksi

Taru Kaera aloittaa Kohdennetun tuen palveluiden toimialajohtajana 1.3.2019. Taru on aiemmin työskennellyt reilun vuoden ajan Silta-Valmennusyhdistyksessä hyvinvointijohtajana ja sitä ennen Tampereen Kaupunkilähetyksessä mm. järjestöpäällikkönä kymmenen vuoden ajan.

Tarun terveiset:

”Olen todella iloinen valinnastani Setlementti Tampereen toimialajohtajaksi. Olen seurannut yhdistyksen toimintaa ja työtä vuosia Tampereen järjestökentässä ja olen aina suuresti arvostanut sitä ihmisläheistä työtä, jota Setlementti Tampere tekee. Mukanani tuon pitkän järjestötyön kokemuksen ja asiantuntijaorganisaation johtamiskokemuksen valmentavan ja palvelevan johtamisen näkökulmasta sekä tietenkin iloisen ja ihmisläheisen persoonani. Uskon, että meillä tulee olemaan hyvä tehdä töitä yhdessä. Taustalla minulla on sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto, johtamisen ja kehittämisen koulutusohjelmasta ja viimeisimpänä Professional Teacher –tutkinto kansainvälisestä opettajakoulutusohjelmasta, josta valmistuin tammikuussa 2019. Olen elinikäisen oppimisen kannattaja ja olen opiskellut myös mm. työyhteisösovittelijaksi. Tulen iloisin mielin työhön maaliskuun alussa ja innolla odotan tapaavani teidät kaikki. On upea olla pian osa Setlementti Tamperetta ja olen siitä hyvin ylpeä.

Aurinkoisia kevätpäiviä, nähdään pian!

Taru

Taru Kaera

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto