Haemme viestintäassistenttia

Oletko alle 30-vuotias viestinnän koulutuksen saanut henkilö? Oletko työelämän ulkopuolella etkä opiskele tällä hetkellä päätoimisesti? Etkö ole vielä päässyt näyttämään osaamistasi työelämässä? Olet kuitenkin innokas hyödyntämään osaamistasi sekä valmis oppimaan uutta. Hienoa! Olet etsimämme vahvistus työyhteisöömme.

Setlementti Tampere ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton seutukunnallisesti merkittävä hyvinvointipalveluiden toimija, asiantuntija ja vaikuttaja. Tavoitteenamme on edistää ihmisten osallisuutta ja kehittää hyvinvointipalveluja ennakkoluulottomasti. Palveluksessamme on noin 70 työntekijää seitsemässä Tampereen kaupungin alueella sijaitsevassa toimipisteessä. Tärkeimmät rahoittajamme ovat STEA, Tampereen kaupunki ja ministeriöt.

Haemme kokoaikaiseen, vähintään 12 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäassistenttia. Työ alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Viestintäassistentin tehtävissä suunnittelet ja toteutat muun muassa ulkoista ja sisäistä tiedotusmateriaalia. Osallistut työssäsi tapahtumien ja yhdistyksen markkinointiin liittyvän viestinnän toteuttamiseen. Lisäksi päivität sosiaalista mediaa ja verkkosivustoja sekä tuotat niihin sisältöä. Kuulut hallintopalvelujen tiimiin ja saat työsi tueksi mentorin.

Edellytämme, että tehtävään valittava henkilö täyttää STEA Paikka Auki II -hankeen asettamat ehdot. Henkilön tulee olla viestinnän koulutuksen saanut, työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias sekä työelämän ja päätoimisen opiskelun ulkopuolella. Edellytämme sujuvia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja. Hyvät tietotekniset taidot ja yleisimpien toimisto-, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien osaaminen ovat edellytys tehtävien hoitamiseen.

Tarjoamme viestintäassistentille mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn moniammatillisessa työyhteisössä. Työpiste tulee sijaitsemaan hiljattain käyttöönotetussa Nalkalan setlementtitalossa.

Tehtävään sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävä täytetään, mikäli STM myöntää esitetyn avustusrahoituksen.

Lisätiedot: talous- ja hallintojohtaja Vuokko Valli p. 040 824 7042 maanantaina 14.1. klo 12-16.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset sekä CV 20.1.2019 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla hakemukset@setlementtitampere.fi tai osoitteella Setlementti Tampere ry, Vuokko Valli, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere. Kuoreen merkintä "Viestintäassistentti". Hakijoiden haastattelut tehdään tiistaina 22.1. klo 9-12 ja torstaina 24.1. klo 9-11 välisenä aikana.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto