Anna lahjaksi hyvä teko - Setlementti Tampere on mukana hyvien tekojen verkkokaupassa

Haluaisitko auttaa oman kotipaikkakuntasi lapsia, mutta et tiedä, miten? Suomen Setlementtiliiton ja paikallisten setlementtien 5. joulukuuta avautuva Palanen elämää -verkkokauppa tarjoaa siihen helpon mahdollisuuden.

Palanen elämää on uusi, Suomen Setlementtiliiton ja paikallisten setlementtien verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autat tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Samalla ilahdutat myös ystävääsi!

Verkkokauppa toimii osoitteessa palanenelämää.fi. Palanen elämää on ainutlaatuinen tapa auttaa: lahjallasi voidaan esimerkiksi auttaa lapset joululahjaleirille tai tukea Poikien Talon toimintaa. Verkkokaupassa voit valita, mille paikkakunnalle tai alueelle lahjasi kohdistuu. Kerätyt varat ohjataan kokonaisuudessaan juuri sinun valitsemasi setlementin kohteeseen. Juuri paikallisuus tekee verkkokaupasta ainutlaatuisen.

– Kyseessä on innovatiivinen verkkosivusto, jollaista ei koskaan aiemmin ole Suomessa tehty. Tämän verkkokaupan kautta hyvää voi tehdä luotettavasti ja paikallisesti, kertoo Suomen Setlementtiliiton itäisen alueen lapsi- ja nuorisotyön aluepäällikkö Erno Kääriäinen.

Tällä hetkellä verkkokaupassa on aineettomia lahjoja yhdeksältä paikkakunnalta ympäri Suomen. Ensi vuonna tuotevalikoima laajenee lapsi- ja nuorisotyöstä myös muille setlementtityön aloille.

Palanen elämää -verkkokauppa – kuinka se toimii?

Setlementit avaavat 5. joulukuuta aivan uudenlaisen verkkokaupan, josta voit ostaa harrastuksen oman paikkakuntasi nuorelle tai elämyksen varattomalle perheelle.

Miten kauppa toimii?

Kaupan verkko-osoite on palanenelämää.fi. Sivuston etusivulta voi valita paikkakunnan, jonne haluaa ohjata lahjoituksensa. Klikkaamalla paikkakuntaa pääsee näkemään, mitä tuotteita esimerkiksi Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa tai Hämeenlinnassa on tarjolla.

Osa lahjoituskohteista on dynaamisia. Se tarkoittaa, että lahjoittaja voi seurata sivustolta reaaliajassa, minkä verran kohteelle on lahjoitettu rahaa, ja kuinka lähellä tavoitetta ollaan. Staattiset tuotteet on hinnoiteltu kappaleittain.

Maksaminen tapahtuu kuten aina verkkokaupoissa. Lahjoittaja voi maksaa ostoksensa luottokortti- tai pankkikorttitunnuksilla.

Mistä ostaja tietää, että raha varmasti menee perille oikeaan kohteeseen?

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat verkkokaupassamme avainasioita. Jokaiseen tuotteeseen tulee yhteyshenkilö, jolta voi kysyä kohteesta lisää.

Lahjoitusvaroilla toteutuneesta tuotteesta tai tapahtumasta tehdään sivustolle aina blogiteksti. Tuotteen ostaja saa lukea aidon tarinan siitä, mitä hänen rahallaan saatiin aikaan tai ketkä ilahtuivat ja hyötyivät hänen lahjoituksestaan.

Entä välilliset kulut, joista puhutaan paljon. Minkä verran niihin kuluu euroja?

Välilliset kulut ovat ainoastaan 10 prosenttia. Tällä rahalla saadaan juuri katettua sivuston rakentamiseen ja ylläpitoon menevät kulut. Verkkokaupan sivuston on luonut kuopiolainen yritys ITC Solution Group pitkälti hyväntekeväisyyden ajatuksella.

Lahjaksi hyvä teko

Setlementeissä tehdään työtä yhdenvertaisen, moniarvoisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Toimimme 50 paikkakunnalla, palveluksessamme on 5000 työntekijää ja tuhansia vapaaehtoisia. Työmme vaikuttaa kaikilla elämänalueilla lapsi-, nuoriso- ja vanhustyöstä opinto-, kulttuuri- ja monikulttuurisuustyöhön.

https://palanenelamaa.fi/

facebook.com/palanenelamaa | instagram.com/palanenelamaa

#palanenelamaa

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto