NEO-OmaPolun yhteistyö tanskalaisen TV-Gladin kanssa jatkuu

NEO-OmaPolusta lähtee lokakuussa kolmen nuoren, kahden ohjaajan ja kahden vapaaehtoistyöntekijän muodostama ryhmä yhteistyövierailulle Kööpenhaminaan TV-Gladiin.

TV-Glad on tuotantoyhtiö, joka on osa Glad-säätiötä ja sen toiminta on suunnattu erityistä tukea tarvitseville ihmisille. TV-Gladin toiminnassa on mukana noin 300 ihmistä ravintola-alan, designin, kulttuurin, journalismin ja median parissa. Projektin rahoitus tulee Pohjoismaiden ministerineuvoston NordPlus-ohjelman kautta.

Kyseessä on NEO-OmaPolun toinen yhteistyöprojekti TV-Gladin kanssa. Teemana on ”Learning while working”, jossa tarkoituksena on oppia mediatyöskentelyä ja sosiaalisen median käyttöä, tuoda erityistä tukea tarvitsevien nuorten ääntä kuuluviin ja edistää täysivaltaisen kansalaisuuden toteutumista. Projektissa opitaan yhdessä työskentelemällä ja hyviä käytänteitä jakaen.

Ohessa linkki edellisen projektin tiimoilta tehtyyn videoon: https://youtu.be/1ivBeicQkT0

NEO - OmaPolun nuorten elämänhallintaa ja osallisuutta tukevan toiminnan kohderyhmänä ovat kehitysvammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat nuoret sekä heidän läheisensä. Toiminnan päämääränä on kohderyhmän nuorten osallisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen sekä nuorten täysivaltaisen kansalaisuuden edistäminen.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto