Tassukaverikurssi alkaa lokakuussa

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa? Onko sinulla lemmikki, joka kohtaa rohkealla lempeydellä uudet ihmiset ja tilanteet? Ryhtykää Tassukaveriksi!

Tassukaverit on Setlementi Tampere ry:n eläinavusteista vapaaehtoistyöhön perustuvaa kaveritoimintaa. Tassukaverit käyvät ilahduttamassa lasten, nuorten ja lapsiperheiden arkea. Eläin poistaa jännitteitä ja pelkoja, joita uuteen ihmiseen tutustumiseen saattaa liittyä,madaltaa kynnystä luoda uusia kaverisuhteita ja puhua vaikeistakin asioista.

Tassukaverien kautta pääsee myös mukaan yhteiseen toimintaan. Ryhmämuotoisena toimintana Tassukaverit sisältää esim. ulkoilua ja liikuntaa ja kannustaa yhteisölliseen arkiliikuntaan. Aiempaa kokemusta eläinavusteisesta toiminnasta ei vaadita.

Edellytämme eläimen ohjaajalta kuitenkin täysi-ikäisyyttä ja sitoutumista setlementtarvoihin ja yhdistyksen toimintaperiaatteisiin. Toimintaan voivat tulla mukaan tehtäväänsä soveltuvat ja vähintään 2 vuotta täyttäneet terveet eläimet. Vapaaehtoiseksi pääsee alkuhaastattelun, tassukaverit-kurssin ja loppuhaastattelun kautta.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: tassukaverit@setlementtitampere.fi

Tervetuloa Tassukaveriksi iloiseen joukkoomme!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto