Tyttöjen Talolla on käynnistymässä pienryhmä kiusatuille

Oletko joutunut kiusatuksi esim. koulussa tai harrastusten parissa? Haluaisitko käsitellä kiusaamiskokemuksia turvallisessa ympäristössä muiden kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Feeniks- ryhmä kokoontuu tiistaisin 2.10.-20.11. (paitsi ei syyslomaviikolla 16.10.) klo 17-18.30 Tyttöjen Talolla. Ryhmään mahtuu 6 osallistujaa ja se on tarkoitettu 15-29- vuotiaille. Ryhmää ohjaavat Kiusatut-hankkeen Jenni ja Tiina. Ryhmästä kiinnostuneet tavataan ennen ryhmän alkamista.

Ryhmässä käydään yhdessä läpi mm. kiusaamisilmiötä, tutkitaan omia tunteita sekä etsitään omia vahvuuksia ja selviytymiskeinoja. Ryhmä on luottamuksellinen ja suljettu, joten siihen ei oteta uusia jäseniä enää ryhmän alettua.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jenni Heikkilä/0503550066 (soitto, tekstari, WhatsApp) kiusatut@setlementtitampere.fi

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto