Ilmoittaudu nyt: Kiusatut - ohjattu vertaistukiryhmä

Oletko joutunut kiusatuksi? Haluatko käsitellä kiusaamiskokemuksia turvallisesti ja löytää keinoja selviytymiseen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Mottomme on: vertaisuus antaa voimaa kriisitilanteessa.

Ohjattu vertaistukiryhmä kokoontuu Nalkalan setlementtitalossa Tampereen keskustassa osoitteessa Nalkalankatu 12 G. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 29.8.2018 alkaen klo 16-30-18.00 yhteensä 8 kertaa. Ryhmään otetaan vielä muutama henkilö mukaan.

Ryhmä on luottamuksellinen ja siinä voi olla mukana nimettömänä. Ryhmään ei voi tulla kesken kaiken. Ryhmää vetävät kriisityön ammattilaiset ja ennen ensimmäistä kokoontumista on alkuhaastattelu.

Ryhmän teemoja ovat mm. kiusaamisilmiön käsitteleminen, tunteiden työstäminen ja omien voimavarojen etsiminen. Tarjolla on kahvia / teetä ja pientä purtavaa. Ryhmä on maksuton. Se on tarkoitettu pirkanmaalaisille aikuisille, joilla on kiusaamiskokemuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisätietoja ja varaa aika alkuhaastatteluun. Tähän elokuussa alkavaan ryhmään on viimeinen ilmoittautuminen maanantaina 27.8.2018.

Mari McAlester, vastaava kriisityöntekijä, gsm: 050 5151 489

Jenni Heikkilä, kriisityöntekijä, gsm: 050 355 0066

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto