Haemme: Hallinnon assistentti 6 kuukaudeksi

Oletko iloinen ja aikaansaava moniosaaja? Tartutko reippaasti tehtävään kuin tehtävään? Eikä sormi mene suuhun, vaikka tehtävänanto olisi kiireen keskellä huonosti muotoiltu? Organisoitko asioita ja ohjaatko muita mielelläsi? Hienoa! Olet etsimämme vahvistus hallintopalvelujen tiimiin.

Haemme kokoaikaiseen, 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen hallinnon assistenttia. Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Suuri osa työtehtävistä koostuu johtoryhmään kuuluvien henkilöiden avustamisesta. Tehtäviin kuuluu kirjoittamista, tiedonhakua, organisoimista, yhteyshenkilönä toimimista sekä tila- ja kokousjärjestelyjä. Valittava henkilö on mukana hallinnon harjoittelijoiden ja muiden ohjausta tarvitsevien henkilöiden ohjaamisessa. Muilta osin työtehtävät muotoutuvat tilanteen ja valitun henkilön mukaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sujuvia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja, koska tehtäviin kuuluu mm. muistioiden, pöytäkirjojen ja tiedotteiden laatimista. Hyvät tietotekniset taidot ja ohjauskokemus ovat edellytys tehtävien hoitamiseen. Ajokortti on välttämätön. Odotamme hallinnon assistentilta hyvää paineensietokykyä sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Työpäivän alussa ei voi tietää mitkä kaikkea päivä tuo tullessaan.

Arvostamme kokemusta järjestötyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tarjoamme hallinnon assistentille monipuolisen ja vaihtelevan työn moniammatillisessa työyhteisössä. Työpiste tulee sijaitsemaan hiljattain käyttöönotetussa Nalkalan setlementtitalossa.

Tehtävään sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot: talouspäällikkö Vuokko Valli p. 040 824 7042 perjantaina 17.8. klo 14-15 ja keskiviikkona 22.8. klo 9-12.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset sekä CV 26.8.2018 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla tyohakemus@setlementtitampere.fi tai osoitteella Setlementti Tampere ry, Vuokko Valli, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere. Kuoreen merkintä "Hallinnon assistentti".

Hakijoiden haastattelut tehdään keskiviikkona 28.8.2018 klo 9-15 välisenä aikana.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto