Mattila, Naistari ja Wihreä Puu mukana valtakunnallisilla Kohtaamispaikkapäivillä!


Mattila Miesten Talo, Naistari ja Wihreä Puu ovat mukana valtakunnallisilla Kohtaamispaikkapäivillä Tampereen Hiedanrannassa 26. - 27.4.2018.

Kohtaamispaikkapäivät on 13. kertaa järjestettävä toiminnallinen tapahtumakokonaisuus. Tapahtumassa tutustutaan kohtaamispaikkatoimintaan Tampereella, kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, työskennellään työpajoissa sekä verkostoidutaan ja virkistäydytään yhdessä.

Tämän vuoden teema on urbaani kohtaaminen. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana keskustellaan muun muassa digitalisaation ja sosiaalisen median vahingollisista lieveilmiöistä sekä kohtaamispaikkatoiminnan mahdollisuuksista lievittää yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Naistari ja Wihreä Puu ovat tamperelaisessa kansalaistoiminnassa ja yhteisötyössä jo vakiintuneita nimiä, sillä molempien juuret yltävät yli kahdenkymmenen vuoden taakse. Myös Mattilan yhteisöllisten palveluiden suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Vastatakseen nousseisiin kävijämääriin, kansalaistalo muutti vastikään uusiin suurempiin tiloihin Sepänkadulle. Avajaisia vietetään tiistaina 22.5.

Kohtaamispaikkapäivät on tarkoitettu kaikille hyvinvointipalveluiden parissa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille. Nähdään Hiedanrannassa!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto