Tervetuloa Tesoman yhteisökahvilaan!

Tesoman uuden hyvinvointikeskuksen ytimenä toimii ns. Palvelusydän, joka sijaitsee hyvinvointikeskuksen alakerrassa infopisteen ja kirjaston lehtilukusalin yhteydessä. Tärkeä osa Palvelusydäntä on Setlementti Tampere ry:n ylläpitämä yhteisökahvila, joka toimii hyvinvointikeskuksessa uudenlaisena, monipuolisena keitaana ja yhteisöä kokoavana toimijana. Kahvilan monimuotoinen, toimiva ja tunnelmallinen ympäristö luo viihtyisät puitteet pienelle kahvi-

tai lounashetkelle ihan Tesoman sydämessä.

Yhteisökahvila ei ole vain hyvä ja viihtyisä kahvila. Se on lisäksi Tesoman alueen yhteinen olohuone ja monenlaisten tapahtumien keskipiste. Se tarjoaa paitsi rennon paikan oleilla ja tavata tuttuja, myös harrastuksia, toimintaa, tietoa ja vertaistukea samassa elämäntilanteessa oleville tai samoista asioista kiinnostuneille ihmisille. Tapahtumia kahvilaan tuovat yhdistykset Tesomalta ja muualta Tampereen alueelta.

Kahvilassa työskentelee ravitsemusalan ammattilaisten lisäksi eri syistä vaikeasti työllistyviä tai erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Yhteisökahvila voi myös osaltaan vastata nuorten unelmiin työskennellä kahvilassa ja harjaannuttaa työelämätaitoja.

Yhteisökahvila tarjoaa kahvilatuotteiden lisäksi myös keitto- ja salaattilounaita. Hinnat pidetään kohtuullisina ja tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Pidämme yhteistyötä paikallisen kauppiaan kanssa erittäin tärkeänä.

Vieraile kahvilan facebook-sivuilla ja lue muita lisätietoja kahvilan omilla sivuilla!

Kahvila on avoinna:

Ma 8-15

Ti 8-19

Ke 8-17

To 8-17

Pe 8-17

La 10-15

Tervetuloa herkuttelemaan ja tutustumaan ihmisiin!

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto