Omavoima kaipaa neuropsykiatrista valmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!


Setlementti Tampere ry hakee neuropsykiatrista valmentajaa Omavoimaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.2018-31.5.2019.

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalveluiden tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 65 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Lue lisää www.setlementtitampere.fi

Haemme neuropsykiatrista valmentajaa Omavoiman tiimiin. Työ alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2019. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Omavoima on vuonna 2007 perustettu neuropsykiatrisen työn yksikkö, joka tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa aikuisille ja 15 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä. Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmävalmennus, avoin toiminta, vertais- ja kokemusosaajatyö sekä konsultointi. Omavoiman tiimissä työskentelee kaksi neuropsykiatrista valmentajaa ja vastaava ohjaaja. Toimitilat ovat toukokuusta alkaen Nalkalan setlementtitalossa osoitteessa Nalkalankatu 12 G. Lisätietoja: www.omavoima.info

Työtehtävät: Yksilö- ja ryhmämuotoinen asiakastyö sekä ohjaustyö avoimessa toiminnassa. Työ sisältää myös toiminnan kehittämistä, koulutusta ja verkostoyhteistyötä. Työ sisältää ajoittain iltatyötä ja poikkeustapauksissa viikonlopputyötä.

Edellytämme:

  • sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta

  • neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta tai vastaavaa pätevyyttä

  • kokemusta neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelystä

  • asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta

  • sitoutumista setlementtiarvoihin.

Arvostamme kykyä tunnistaa ja tukea asiakkaan voimavaroja ja taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä arvostaen.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hienon kohderyhmän parissa

  • koulutusta, tyky-toimintaa ja kattavan työterveyshuollon

  • mukavan työyhteisön ja hyvät puitteet työn tekemiselle .

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi

tai Työhakemus Omavoima / Setlementti Tampere ry, Hatanpään valtatie 34 E 4.krs, 33100 Tampere. Hakuaika päättyy 22.3.2018.

Lisätiedot puhelimitse vastaava ohjaaja Maria Vihlman 14.3. klo 13-15 ja 20.3. klo 13-15 gsm 0400 450 970 ja toimialajohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori 12.3. klo 13-15 gsm 050 439 05313.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluajat: 26.3. klo 12-16 ja 27.3. klo 11-13.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto