Nollalinja on nyt yksivuotias!

Nollalinja täytti vuoden 19.12.2017

 

 

Lähisuhdeväkivaltaa kohtaavien 24/7 puhelinpalvelu Nollalinja on toiminut vuoden ja se on löydetty hyvin. Puheluja on tullut ensimmäisen toimintavuoden aikana yli 4000 ja soittomäärä on noussut tasaisesti.  Puheluihin vastaavat myös juhlapyhinä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Nolllainjan toimintaan saadaan lisäresurseja vuodelle 2018, jolloin puheluihin pystytään vastaamaan entistä paremmin.

 

 

Nollalinjan rahoittaa Oikeusministeriö ja järjestämisvastuu on Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksella (THL). Setlementti Tampere tekee kiinteää ja aktiivista yhteistyötä THL:n kanssa palvelun kehittämiseksi edelleen.

 

Lue THL:n uutinen tästä!

 

 

 

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry