Kiusatuksi tulleiden jälkihuollollinen menetelmäkoulutus

Tampereen mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoavat maksuttoman koulutuksen
Kiusatuksi tulleiden jälkihuollollinen menetelmäkoulutus

 

Väkivalta jättää jäljet ja voi pahimmillaan estää ihmistä nauttimasta elämästä ja saavuttamasta tavoitteita. Väkivaltakokemus on hyvä purkaa ja pilkkoa, että asiat saavat oikeat mittasuhteet ja koettuja asioita päästään jäsentämään yhdessä. Ikävien kokemusten ei tarvitse antaa vaikuttaa koko elämään.


Väkivaltaa kokeneiden (kiusatutuksi tulleet) jälkihuollollinen menetelmäkoulutus antaa valmiudet työskennellä väkivaltaa kohdanneiden ihmisten kanssa. Menetelmä sopii hyvin yksilö- ja ryhmätyöskentelyn sisällöksi.


Koulutuksen kohderyhmä
Henkilöstö, joka työssään kohtaa väkivallasta (kiusaaminen) kärsiviä ihmisiä. Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveys sekä opetus- ja ohjausalojen ammattilaisille.


Koulutuksen tavoite
Osallistuja saa perustietoa ja työvälineitä väkivallan (kiusaamisen) puheeksi ottamiseen, arviointiin, tukeen sekä palveluihin ohjaamiseen. Menetelmäkoulutus antaa osallistujalle valmiudet käsitellä väkivalta- ja kiusaamiskokemuksia sekä toteuttaa yksilö- ja ryhmämuotoista ohjaustoimintaa. Koulutusmateriaalien avulla osallistuja voi toteuttaa kiusatuksi tulleille ihmisille jälkihuollollista ryhmää.

 

Koulutuksen sisältö, koulutuspäivä 4h

  • Väkivallan muodot

  • Itsetunto ja itsearvostus

  • Viha

  • Psykosomatiikka ja terveyden edistäminen

  • Häpeä ja vuorovaikutus

  • Selviytymisen strategioita ja palvelut

Kouluttajat: Kriisi- ja traumatyöntekijä, perhe-ja paripsykoterapeutti Anne Hellsten & YTM, THL: n väkivaltatyön kuntakouluttaja Katri Pihlaja. Lisätietoja: Katri.Pihlaja@tampere.fi, Puh.040 806 3244


Koulutuksen aika ja paikka
14.3.2018 klo 9-13
Setlementti Tampere ry:n tiloissa (tarkempi osoite vahvistetaan lähempänä).
Ilmoittaudu koulutukseen tästä: https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/14879/lomake.html

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry