Toiminnanohjaajan paikka tarjolla!

Haemme Setlementti Tampereen DIDAR kunniakulttuurityön yksikköön osa-aikaista toiminnanohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työaika on 70% kokoaikatyöstä (yleistyöaika, viikkotyöaika kokopäivätyössä 38 h 50 min) eli keskimäärin noin 27 h / vko.

Työ alkaa 11.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika 4 kk.

Työskentelyalue on Pirkanmaa, pääosin työtä tehdään Tampereella. Työ on päivätyötä sisältäen jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme:

[if !supportLists]- [endif]sosionomi (AMK) -tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta

[if !supportLists]- [endif]työkokemusta monikulttuurisesta työstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä

[if !supportLists]- [endif]kielitaitoa (esim. arabia, kurdi, turkki tai somali)

[if !supportLists]- [endif]kriisityön osaamista

[if !supportLists]- [endif]ryhmänohjaustaitoja

[if !supportLists]- [endif]kykyä itsenäiseen työskentelyyn

[if !supportLists]- [endif]sitoutumista setlementtityön arvoihin.

Arvostamme kunniakulttuurityön tuntemusta ja monipuolisia verkostoja. Ajokortti on hyödyllinen.

Tehtävänkuvaus:

DIDARin toiminnan tarkoituksena on kunniakäsityksiin liittyvän väkivallan ennaltaehkäisy maahanmuuttajayhteisöissä Pirkanmaalla, asiantuntijuuden lisääminen kunniakulttuurin ja -väkivallan erityiskysymyksissä viranomais- ja järjestökentällä sekä kriisiapu ja palveluohjaus kunniaväkivaltaa tai sen uhkaa sisältävissä konfliktitilanteissa. DIDAR toimii STEA:n myöntämän toiminta-avustuksen turvin ja se on jatkoa DIDAR-hankkeelle 2013-2016. DIDARissa työskentelee kaksi toiminnanohjaajaa ja yksikönjohtaja, jonka työaika on jaettu usealle yksikölle.

Toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu omakielisten ryhmien ja dialogityöpajojen ohjaaminen, kriisityö yksilöasiakkaiden kanssa, toiminnallisten ryhmien ja tapahtumien järjestäminen, kouluttaminen ja verkostotyö. Työtä tehdään paljolti työparina toisen toiminnanohjaajan kanssa. Lisätietoa DIDARista www.didar.fi ja työnantajasta www.setlementtitampere.fi

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen Työpaikkahakemus / Setlementti Tampere ry, Hatanpään valtatie 34 E, 4. krs, 33100 Tampere tai sähköpostitse tyohakemus@setlementtitampere.fi. Hakuaika päättyy 16.8.2017 kello 16.00. Haastattelemme hakijoita 22.8.2017.

Lisätietoja antaa 31.7. klo 13-15, 9.8. klo 10-12 ja 14.8. klo 9-11 toimialajohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori puh. 050 439 0535.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto