Setlementti Tampere mukana Tesoman hyvinvointikeskuksessa

Tesoman hyvinvointikeskukseen suunnitellaan yhteisökahvilaa, jonka tarkoituksena on voittoa tavoittelemattomasti työllistää esim. nuoria ja vaikeasti työllistyviä henkilöitä ja järjestää alueen asukkaille terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, Mehiläinen-ryhmittymän ja kolmannen sektorin kesken.

 

Kahvilatoiminnan lisäksi tärkeässä roolissa ovat esim. erilaiset tapahtumat, ryhmät, tilaisuudet, harrastustoiminta, vertaistuki ja vapaaehtoistoiminta. Yhteisökahvilaan haettiin avoimella haulla päävastuullista toimijaa kolmannelta sektorilta, ja valituksi tuli Setlementti Tampere ry.

 

Toiminnan suunnitellaan käynnistyvän keväällä 2018.

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Uutisarkisto
Please reload

© 2018 Setlementti Tampere ry