Viestintäsuunnittelijalle töitä

Haemme viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen 10 kk työsuhteeseen. Työ alkaa 18.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika on 2 kk.

Edellytämme:

  • viestintäalan koulutusta

  • digi- ja verkkoviestinnän taitoja

  • erinomaista suomen kielen taitoa

  • vankkaa tehtävään soveltuvaa työkokemusta

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • hyviä tiimityön taitoja

  • halua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa

  • sitoutumista setlementtityön arvoihin

Arvostamme sosiaali- ja terveysalan tuntemusta (erityisesti väkivaltatyö, maahanmuuttajatyö ja / tai kehitysvammatyö), kykyä tuottaa tekstiä selkokielellä, kykyä hahmottaa viestinnän kohderyhmien erityistarpeet ja monipuolista osaamista.

Tehtävänkuvaus:

Setlementti Tampere ry on saanut Oikeusministeriöltä avustuksen Apua lähisuhde- ja seksuaaliväkivaltaan -tiedotuskampanjaan. Tiedotuskampanjan suunnittelu ja toteutus on pääosin viestintäsuunnittelijan vastuulla. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä väkivalta- ja kriisityön tiimien kanssa.

Kampanjalla lisätään tietoutta lähisuhdeväkivallasta ja seksuaaliväkivallasta, jaetaan tietoa uhrin oikeuksista ja hakijayhdistyksen maksuttomista matalan kynnyksen tukipalveluista. Kohderyhmänä ovat erityisen haavoittuvassa asemassa olevat väkivallan kohteeksi joutuneet ihmiset: 1) henkilöt, joilla on huono suomen kielen taito, koska oma äidinkieli on jokin muu ja 2) henkilöt, joilla on esim. kehitysvamman vuoksi kielellisiä kommunikointivaikeuksia (selkosuomi).

Painetun materiaalin lisäksi tuotetaan verkko- ja videomateriaaleja. Hankkeessa kehitetään yhdessä kohderyhmien kanssa tehokas ja erityisen haavoittuvassa asemassa olevat uhrit tavoittava kampanja - esim. erilaisten tapahtumien hyödyntäminen ja uudenlaiset tiedotusväylät. Osa materiaalista tuotetaan yhteistyössä yhdistyksen NEO-OmaPolun mediapajan kanssa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen:

Työpaikkahakemus / Setlementti Tampere ry, Hatanpään valtatie 34 E, 4. krs, 33100 Tampere tai sähköpostitse tyohakemus@setlementtitampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.7. kello 16.00. Haastattelut pidetään 11.8.2017.

Lisätietoja antavat 28.6. klo 9-11 ja 3.7. klo 14-16 yksikönjohtaja Satu Hintikka (p. 050 523 7313) sekä toiminnanjohtaja Sami Wirkkula (p. 050 523 7315) 18.-20.7. kello 10-11.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto