DIDAR-yksikön Raman Hussainin näyttely Helsingissä 7.4. alkaen

Näyttelyn avajaiset pe 7.4.2017 klo 18-20 Näyttely avoinna: 7.4.2017- 29.4.

Näyttely ”Ei kiinni missään!” pohtii tilaa ihmisen merkityksen ja identiteetin muokkaajana. Tila, yhden neliömetrin ala jossa olen, määrittää minua ja vaikuttaa identiteettiini. Jokainen neliö, jolla kuljen elämäni aikana, jättää jälkensä minuun.

Miten tila muuttuu uuden ihmisen tullessa siihen ja tuoden omat muistonsa kaikista muista tiloista missä hän on ollut? Voin olla olemassa ainoastaan yhdessä paikassa yhdellä kertaa. Vaikka omistaisin määräämättömästi maita ja rakennuksia, voin olla ainoastaan siinä, missä juuri silloin seison, yhden neliömetrin kokoisella alalla.

En voi hallita isompaa alaa ja silti samalla kannan mukanani jokaista neliömetriä jolla olen kulkenut. Jokaisesta kulkemastani neliömetristä minulle jää jokin muisto tai merkitys. Jokainen paikka myös merkitsee eri asioita kullekin ihmiselle.

Kulkiessani tuon myös oman merkitykseni jokaiselle neliölle jossa kuljen. Tuon siihen omat muistoni, historiani ja annan oman merkitykseni tilalle.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto