Uuden vuoden juhlintaa Tyttöjen talolla

Terveiset Tyttöjen Talon Persialaisesta Uuden vuoden juhlasta joka oli osa rasismin vastaista viikkoa. Juhliin osallistui kuutisenkymmentä henkeä, joista 15 oli lapsia. Ruoan valmisti erään tyttömme isä. Ohjelmassa oli ruokailun lisäksi mm. tanssia ja juhlakulttuurin esittelyä.

Juhlaa ennen Tyttiksellä kokoontui tytöistä koostuva 8 hengen talotoimikunta jossa mm. ideoitiin tulevia tapahtumia, vapaaehtoistyöntekijämme Riitta antoi läksyapua ja juhlien aikana musaryhmä kokoontui Didarin tiloissa. Juhlien aikaan talolla kävi myös muutama tutustuja ja Tampereen yliopiston tutkija esitteli ja värväsi tyttöjä maahanmuuttajien kokemuksia avaavaan projektiin.

Iltaan kuului paljon iloa, yhteenkuuluvuutta ja välitöntä tunnelmaa.

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja varsinkin juhlan järjestäjille! <3

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto