Tyrsky-vertaistukiryhmä aikuisten lasten vanhemmille

Vertaistukea vanhemmille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa jonka tekijänä oma lapsi tai lapsenlapsi

Vertaistukiryhmä vanhemmille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa jonka tekijänä on ollut oma aikuinen lapsi tai lapsenlapsi.

Ryhmässämme perheväkivaltaa kokeneet vanhemmat voivat keskustella ja tukea toisia vanhempia, jotka ovat tai ovat olleet vastaavanlaisessa tilanteessa. Suljetussa ryhmässä on mahdollista puhua turvallisesti kokemuksistaan (vaitiolo) sekä löytää uusia työvälineitä arkeen. Traumaattisia kokemuksia käsitellään keskustelemalla, toiminnallisin menetelmin sekä aiheeseen liittyvin alustuksin.

Ryhmämme tavoitteena on vahvistaa arjessa selviytymistä ja tunnistaa itsessään olevia voimavaroja. Traumaviitekehyksen antaman tiedollisen ja taidollisen tuen kautta on mahdollista oivaltaa traumakokemusten vaikutusta nykytilanteeseen.

Osallistuminen edellyttää sitoutumista sovittuihin ryhmäkertoihin. Kertoja on syksyn aikana kaikkiaan kuusi (6). Kokoonnumme joka tiistai klo 15.30-17.30. Kokoontumisajat: 6.9,13.9, 20.9, 27.9, 4.10 sekä 11.10.

Ennen ryhmän aloitusta on keskustelu ryhmän ohjaajien kanssa.

Ryhmää ohjaavat kriisityöntekijät Anu Jylhä & Karolina Bechinsky

Tiedustelut ja tapaamisajan sopiminen:

Anu 0505711284 /anu.jylha@naapuri.fi

Karolina 0504008779 /karolina.bechinsky@naapuri.fi

Lataa ryhmän esite.

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto