Myrskylyhty-ryhmä perheväkivaltaa kokeneille naisille

Ryhmässä perheväkivaltaa parisuhteessaan kokeneet tukevat toisiaan vastaavassa elämäntilanteissa olleiden tai parhaillaan olevien kanssa. Suljetussa ryhmässä on turvallista puhua kokemuksistaan ja tavata eri vaiheissa olevia saman kokeneita. Traumaattisia kokemuksia käsitellään keskusteluihin ja toiminnallisin menetelmin sekä aiheeseen liittyvin alustuksin. Tavoitteena on vahvistaa arjessa selviytymistä ja tunnistaa itsessään sekä löytää uusia voimaannuttavia selviämiskeinoja. Traumaviitekehyksen antaman tiedollisen ja taidollisen tuen kautta on mahdollista oivaltaa traumakokemusten vaikutusta nykytilanteeseen. Osallistuminen edellyttää sitoutumista sovittuihin ryhmäkertoihin.

Lataa esite ja lue lisää (PDF)

Uusimmat uutiset
Uutisarkisto