Perheväkivaltaklinikka logo

Perheväkivaltaklinikka auttaa avo-tai avioliitossa olevaa, eronnutta, vanhempaa tai kiinteässä tunnesuhteessa olevaa henkilöä, joka itse käyttää väkivaltaa ja / tai on sen kohde.

Välitä-logo

Välitä! –yksikkö tarjoaa kriisiapua, tukiryhmiä ja palveluohjausta seksuaalisen väkivallan uhreille, tekijöille ja näiden molempien läheisille.

Kiusatut on maakunnallinen kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontapiste, joka tarjoaa kriisiapua ja jälkihoitoa kiusatuille sekä heidän läheisilleen. Palvelu on tarkoitettu yli 15-vuotiaille. Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmät sekä ammattilaisille tarkoitettu neuvonta ja työparityöskentely.

Nollalinja

Nollalinja on maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Nollalinjalle voivat soittaa myös väkivaltaa kokeneiden läheiset, ammattilaiset ja viranomaiset,

Omavoima logo

Omavoima tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa neurokirjon henkilöille (ADHD, ADD, autismikirjon häiriö). Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmävalmennus, vertaistukiryhmät sekä avoin toiminta. Diagnoosia ei vaadita, oma kokemus tuen tarpeesta riittää. Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja nettisivuiltamme.

DIDAR logo

DIDAR tarjoaa kriisiapua ja palveluohjausta kunniaväkivaltaa tai sen uhkaa sisältävissä konfliktitilanteissa tarjoamalla mahdollisuuden yksilö-, perhe- tai verkostotapaamisiin.

Rikosuhripäivystys logo

Rikosuhripäivystys (RIKU) tarjoaa käytännön neuvoja ja tukea rikoksen uhreille, heidän läheisilleen ja rikosasiassa todistaville.